Natur og friluftsliv

Natur og friluftsliv
På BesteBakken strekker vi oss langt for å lage best mulig ramme rundt ditt opphold og arrangement her hos oss. Du kan velge blant meir enn 70 ulike tilbud og aktivitetar. Alt fra enkle ting du selv kan gjøre til større arrangement. Alt  foregår på BesteBakken eller i rimelig nærhet.

Fjelltur
BesteBakken befinner seg midt i et av Norges vakreste fjord og fjellområde. Stedet byr på lette turer og mer krevende utfordringer for de kondisjonssterke. Uansett kan du nyte fantastisk utsikt.
Vi anbefaler en tur til Molden, som tar 2-3 timer.

Lettere fotturer

Breturer
Til usterdalsbreen og Nigardsbreen

Ski
Fra BesteBakken er det fem minutter til Sogn Skisenter.

Skikurs
Slalomkurs og kurs i telemarkskjøring

Rappelering

Brevandring
Uforglemmelige turer i fantastiske omgivelser på Jostedalsbreen. Turene foregår under trygge forhold med erfarne guider og profesjonelt opplegg. Velg mellom Austerdalsbreen, Nigardsbreen eller Bergsetbreen.

Juvvandring
http://www.breogjuv.no

Fjellklatring
Innendørs i en av Norges største klatrevegger (klar til høsten 2006). Dette er en aktivitet som passer alle.Utendørs er fjellklatring fortrinnsvis en sommeraktivitet. Kan også arrangeres om vinteren for de som virkelig er tøffe.

Isklatring
Dette er en vinteraktivitet med forbehold om gode isforhold. Jostedalen har ofte stabile og fine forhold for nybegynnere.

Lettere fotturer

Stølstur
Vi serverer lunsj i tradisjonsrike omgivelser.
Les meir..

Padling
Med profesjonelle guider kan du føle deg helt trygg og få nødvendig opplæring. En fasinerende måte å møte naturen på. Kajakkpadling er faktisk lettere enn mange tror.

Rafting
Jostedalen og Mørkridsdalen.

Fjordrafting
Opplev det unike landskapet som har fått verdensarv-status. Opplev steder som Flåm, Aurland, Undredal, Gudvangen og ikke minst den spektakulære Nærøyfjorden. Med Flåm Guideservice blir båtturen i seg selv en opplevelse.

Riding
Guidet tur på Fåbergstølsgrandane nær Jostedalsbreen, eller en avslappende tur i nærområdet rundt BesteBakken.

Aking
På BesteBakken er det lov til å oppsøke barnet i seg. Aking er gøy når man er liten, og minst like gøy når man er stor. Femten polstrede akematter står klare utenfor døra på BesteBakken. Vi står gjerne klar med bil i bunnen av bakken, for å kjøre deg opp til ny tur.

Hundespannkjøring
Atle Eikevik og alle vennene hans, tar deg gjerne med på en fartsfylt opplevelse på valgfritt sted i distriktet. Dette tilbudet har vi bare om vinteren.

 

Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway