Les hva gjestene har å si om sitt opphold på BesteBakken:

BesteBakken i Hafslo gir den beste ramme for refleksjon. Stedet har en unik atmosfære skapt av en beliggenhet, et interiør og et vertskap som gjør alt for at du skal få det beste ut av oppholdet fra du ankommer til du reiser. Med sitt unike interiør der det tradisjonelle og moderne møter hverandre i en perfekt harmoni, er mulighetene absolutt til stede for at ledergrupper, organisasjoner og bedrifter kan få noe ekstra ut av sitt opphold.
Både BesteBakken, stølsbesøk, helikoptertur over Jostedalsbreen, brevandring med derpå følgende forfriskende opphold i det utendørs boblebad skaper en perfekt ramme for kreativ utfoldelse.
— Per Erik Johannessen, BI til Dagens Næringsliv
Unbelievable! Over-the-top! Thank you so much for the ROYAL treatment. You truly have a winner here and I am excited to see what the future will hold for BesteBakken.
— Douglas, California
BesteBakken er som en konfekteske. Lekkert innpakket, noe man kjøper seg når man vil ha noe ekstra – og noe man velger når man vil dele noe spesielt. Forventningsfullt åpner man esken for å ta nærmere i øyesyn alle godbitene som fristende åpenbarer seg. Alle finner noe etter sin smak, alle får sin favoritt. Noen biter nyter man lengselsfullt, andre biter bare må man ha, der og da. Noen biter venter man med til slutt i håpet om at esken aldri skal bli tom.
— Rosanna Padoin
We have been to many places in the world, but we have never seen such a place!
— Dr. Atzmon Shahar, Israel
Sjelden har jeg smakt mat som til de grader er satt sammen med harmoniske smaksretninger. Et måltid på BesteBakken er noe som huskes i lang tid, og maten kan måle seg med det beste du kan få i hele Europa. Et besøk på BesteBakken er verdt hver eneste krone.
— Finn Gustavsen
LIVET blir aldri heilt det samme etter oppholdet i BesteBakken.
— Rolf Strømmen, regionsjef for S-gruppen
Ein perfekt stad for å gjera strategiske val.
— Leiargruppa, Sogn og Fjordane fylkeskommune
Tusen takk for et vidunderlig opphold på BesteBakken. Dette er et SANT eventyr.
— Ruth Kjersti, markedssjef Høie AS
På vegne av alle oss i Fjord Norge AS: Hjertelig takk for en helt spesiell opplevelse! Vi er imponert over hva dere har klart å skape på BesteBakken: en helt unik perle preget av kvalitet og atmosfære. Lykke til videre!
— Elin Bolan, adm. dir. Fjord Norge AS
Maten på BesteBakken kvalifiserer til en stjerne i en hvilken som helst guide ...
— Geir Sønnervik