Lunsj

Måltidene på BesteBakken er tilpasset som en helhet i løpet dagen. Lunsj skal komplettere frokosten og gi tilstrekkelig næring og energi til resten av dagen, og samtidig være så lett at man kan fortsette dagens aktiviteter med alle sanser våkne.

Vi serverer 2-retters varm lunsj, som er smakfull og mettende.

Kulturlunsj
Mange aktiviteter foregår utenfor BesteBakken i løpet av dagen. Hvis det ikke passer å nyte lunsj på BesteBakken, har vi flere gode alternativ kombinert med flere av aktivitetene. Et av våre mange populære tilbud er tur til Jostedalsbreen, kombinert med stølsbesøk og tradisjonell stølskost til lunsj. (Link til aktivitet)

Friluftslunsj
For de som ønsker en helt spesiell smaksopplevelse, blir vår gourmetkokk Noralf Langeteig gjerne med og kompletterer sanseinntrykkene fra naturen. Her tar Noralf med woken ut naturskjøne omgivelser og fyrer opp bålet. Du kan selv være med Noralf å tilberede 3-retters utendørslunsj. (Link til aktivitet)

Nistepakke
Et enkelt og godt alternativ til lunsj, kan være å smøre din egen nistepakke når du er til frokost.

  • 2 retters lunsj /kvelds
  • Utendørs lunsj med kokk og wok
  • Lunsj på setra
  • Nistepakke

Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway