Din velvære er vårt ansvar

På BesteBakken kombinerer vi tradisjonelle SPA-behandlinger med massasje, shiatsu, skjønnhetspleie og spesiell varmeterapi med vår 11.000 år gamle leire fra Hafslovannet. Vi utvikler egne kremer og produkter med utgangspunkt i stedets urtehage og viltvoksende planter. 

Mariska Solheim er ansvarlig for SPA- og velværebehandling på BesteBakken. Hun kommer fra Sør-Afrika og har blant annet lang erfaring fra spaavdeling på cruiseskip, der hun har lært å yte høy kvalitet på tjenester, service og diskresjon. Vi er glad for at Mariska har bosatt seg på Hafslo og stiftet familie her - hun er et komfortabelt og positivt menneske for BesteBakken og våre kunder.

Romerske soldater oppdaget de helsebringende virkningene av å bade i mineral-dammene utenfor den Belgiske byen Spa. SPA er latinsk og betyr ”Solus Per Aqua” – ”helse gjennom vann”. 

De fine partiklene som Jostedalsbreen har slipt løs fra fjellet, er konservert i Hafslovannet gjennom mange hundre år. Ved hjelp av kjernebor tas leiren opp og vi kan skille ut ca 1000 år gammel leire som vi bruker til leirebehandling i velværeavdelingen.


Ulike behandlinger